woensdag 22 februari 2017

veel banken

Sinds de verhuizing heb ik onze geldzaken langzamerhand op orde gekregen. Wat rekeningen opgeschoond. En het huis zelf ook. En nu is er een bank bijgekomen.

Zo een waar je op een regenachtige dag op ligt. En hangt. En lekker kan lezen, want het voeteneind is zonder rugleuning. Chaise-Longue heet t dan.

Een vriendin had er eentje in mijn favo-kleur (turqoise), met mooi blader patroon. Precies de kleur die in de eetkeuken bij ons is. Ik had al eens laten vallen hoe mooi ik die bank vond, en als ze m wegdeed...
Die vriendin is aan het ruimen in huis. Of ik nog interesse had?
Ja! Oh echt wel!

Ze wilde de bank wel aan mij geven.
Toen hij zondag neergezet werd, vond ze het toch wel moeilijk (zij vindt m ook erg mooi, maar ja, die nieuwe indeling he). Dus riep ze dat ik m te leen had, en als ze m terugwilde, dan ....
Maar ze riep ook dat hij in ons huis wel erg goed paste, qua kleur als bij onze huiskamer indeling. Hij past nl precies in de hoek van de kamer die we voorheen niet gebruikten.

We zien het wel.
Voorlopig genieten we er van, hij wordt echt druk bezeten. Dat zwarte bolletje is onze ene kat. En je ziet dat de zon er net over heen heeft geschenen.
En hij staat mooi, alleen kijken is al genieten.

Als ze m echt terugwil, ook prima. Dan weten wij in ieder geval of een chaise longue past bij ons leven en onze huiskamer.

En de katten hebben nu 1 luie stoel, 2 voetenbanken, een wollen vloerkleed, 1 kattenmeubel, een 3 zitsbank en een chaise longue om op te loungen. Of zeg je bij een kat liggen als een pasja?

En raad eens waar onze 2 katten om en om op liggen sinds zondag?
Juist......

3 opmerkingen:

  1. Oh leuk, een chaise longue! Die hebben wij ooit ook gehad. Doe je een foto???

    Ik ben helemaal benieuwd naar het motief en de kleur.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen